18 feb 2008

Redaktör sökes

Det började med BrysselKOL. Eller nä, JAG tror det började där, ni som kan stava vet att det började ngn gång i höstas, då jag trött, schleten och gravid gjorde tappra försök att skriva en intressant blogg och inte lade märke till de olika felen som smög sig in (hon skrek som en stucken ko, man skall inte kasta glas på svinen..ja du...).
Men nu är måttet rågat. I natt låg jag och funderade över det senaste inlägget jag skrivet, det om Helgromantik. Och vad jag kom ihåg fanns det ngt som jag sådär tufft american hade gjort en förkortning av - PPP. Och så försökte jag komma ihåg vad PPP skulle stå för; Partner Prevention Plan? Näää.. Pure partner Pleasure? Nä inte heller...
Det var ngt som inte stämde.
Imorse gick jag upp, kollade bloggen och jo visst: Hur FAN kunde jag få Romantic Partner Plan till PPP??? Nu har jag ändrat, RPP, inte lika coolt men fortfarande lika tufft american...
Natta mig.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

gracias! :-)

Hur gamla är dina barn?

Viktoria Löwenthal dijo...

De nada! vad snabb du är : )

Junia skall fylla 3 i mars och lilla Gala är nyfödd, fyller 4 veckor i dag!

Anónimo dijo...

Purchasing Power Parity, nästan samma sak.

Viktoria Löwenthal dijo...

Oh no Mutel! Med en engelsknivå som är far beyond min amningsnivå. Purchase...hmm..ngt man köper.
Power..ja det kan jag.
Parity. Hm... Parity. Parity? Du ville inte säga Party?

KARLAVAGNEN dijo...

Knut har helt rätt. Köpkraften,beräknad med hänsyn tagen till växelkursen + ett värde som används för att jämföra levandsstandarden i olika länder.

Annars vad gäller stavning, så ge dig själv lite slak lina. Du har mycket runt dig just nu!

Viktoria Löwenthal dijo...

Knut och Karlavagnen: är det för att ni har namn som börjar på K som ni är så...välutvecklade? Nej..fel ord..språkutvecklare? Nåväl...smarta låter ni ju båda två. : )

KARLAVAGNEN dijo...

:-)!