1 feb 2008

Men om man måste välja..


..mellan musiker och karneval eller ett bageri...ja då vinner definitivt bageriet!

4 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

De spelade lika mycket förra året och vi hade det minst lika mysigt på bageriet förra året. Kanske är det så att Junia är en bageritjej, inte en karnevalstjej. Det är godare med sött, än att behöva lyssna på narrmusik i flera timmar. Vem som helst kan ble galen av det. Så vi står på Junias sida. Mer bullar, med choklad och socker, åt folket och mycket mindre trubadurtjafs.

Anónimo dijo...

brukar vara inne och läsa här.. måste säga att du ser så oförskämt bra ut för att precis ha fått barn.. de flesta (svenskar) är likbleka osv.. trodde alla var så.. men.. nähä. haha

grattis till den lilla! kram från en annan rebecca

Monica dijo...

Men staaackars Junia... Hon hade nog kul ändâ, pâ sitt vis! Otroligt söt iallafall! HOppas fikastunden blev lyckad!

Viktoria Löwenthal dijo...

Rebecca 1: Jag också, dessutom så har det varit så mkt på sista tiden, kungar o djur som skall välsignas och nu karneval och hela tiden dessa godisregn, så nu tror Junia att det är godisregn var gång vi ska hitta på ngt!

Rebecca 2: Men TUSEN TACK! Nu fick du mig att tänka på en otroligt omdebatterad artikel för ngr år sedan om en svensk mamma som tyckte att svenska mammmor på BB skulle skärpa till sig o inte hasa omkring som likbleka spöken. Jäkla vad hon fick på huvudet efter den artikeln : )

Monica: Hmmm...jag avslöjar: jag var sträng mamma och gick hem och lagade Bettisar istället...det har varit så mkt sött på sistone så jag får småpanik (och junia kalaskula)..men sedan kom en annan monika på snabbvisit och då blev det fika istället!!