11 feb 2008

Jakob Hellman: Hon har ett sätt

Jakob! Bra start på måndagsmorgonen. Minns han brukade jogga förbi mitt o Sarans hus vid Sorgenfri i sina väldigt korta röda shorts. Soliga härliga Malmö!

9 comentarios:

Sara dijo...

Men detta är ju Bara vara vänner!

kan berätta att Malmö idag är grått och kallt men ganska härligt. De har lagat klockan i Johanneskyrkan, och den visar rätt tid mest hela tiden istället för bara under en sekund men med fem minuters-intervaller: under ett tag har klockan varit trasig, visarna har snurrat som besatta och sett otroligt spooky ut.

Anónimo dijo...

GOMORRON!! GRATTIS GALA på 3 veckors dagen!JAAAAAAAAA!! Vilken fortsättning på denna, för en gångs skull, HÄRLIGA måndagsmorgon som redan startat fenomenalt!! Jag har SOVIT HELA NATTEN utan att ens gå upp på toa!!! Från 23.00-07.30! Vaknade och känner mig som den lyckligaste människan i hela världen!!! Och vad kan väl vara bättre fortsättning än lite Jakob H!!!! Är dessutom såååååååååå lik min fd pojkvän, som jag var tillsammans med just på Jakobs tid....Total Nostalgi!
Längtar efter er och lilla Gala! Igår när vi var på stranden i Sitges tjatade Selma efter Junia...så nu får vi se till att ses SNART igen!! PUSSAR i massor till er!

Viktoria Löwenthal dijo...

haha, ja du, mjölk i brösten, gröt i huvudet!
jag lyssnade ju till och med igenom den för att se att det var rätt : ) Morrn morrn!
men det är ju jakkob i alla fall! eller är det marias ex???
har nu kollat på youtube o det finns ingen bra video till bara hon har ett sätt. synd. bara en hemsk video som ngn gjort med hon flickan ritchie (eller hur nu det stavas) samt en från mejeriet som inte var...helt bra...

Viktoria Löwenthal dijo...

Och ja, junia tjatar konstant om att träffa selma! till helgen kanske?

Anónimo dijo...

Vad hände med Hellman? Existerar han fortfarande i Musiksverige?
Helena

KARLAVAGNEN dijo...

Diggar, fastän timmen den är sen och jag borde sova... Thank you for sharing som jag skulle uttryckt mig om jag var americaaaan...

Natta!!!

Viktoria Löwenthal dijo...

OOOOOOo Thank you for sharing och DÄR slog jag huvudet i taket när jag plötsligt för en sekund befann mig på The Office och flög upp i taket i pur skräck. Welcome on board Karlavagnen!

And please, keep me in the loooop...

helena: Joru, fast jag vet inte hur mkt man ska skriva om Jakob av ngn anledning surfar in här..Han fick så mkt ångest av att ha gjort en så suverän skiva så han försvann i mååånga år. Ngr försök till come back slutade med så mkt scenskräck att han aldrig kom. Nu sist gjorde han en konsert på mejeriet i lund men ja, jag tror han vart för nervös, du kan kolla resultatet på youtube.

KARLAVAGNEN dijo...

http://www.stålberg.se/hellman/ljudklipp.htm där hittar du låten du sökte som ljudklipp.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Jakob_Hellman

Anónimo dijo...

Du fråga om ja verkligen mena de ja sa så ja sa ja...OJOJOJOJOJ, vilka minnen till denna underbara...
Puuuuuuuuuuuuuuuss från Jontan