1 feb 2008

Karneval 2008



Gala klädde sig festfin med benvärmare och allt för att gå ut och möta upp med storasyster Junia som firade karneval med dagis.

Förra året var ju inte direkt någon hit, Junia som i vanliga fall anses vara en av de mer framåt på dagis fick ett nervous breakdown då musikerna kom och skrek tills musikerna gick, 2 timmar senare.

Redan i natt började dramat, vid 2 vaknade hon och började babbla om att hon skulle minsann inte dansa på ngn karneval och inte kompisen Lucas heller, och inte bebin. Om jag ville dansa med Lotta, Lucas mamma, så var det ok och dp kunde Junia ta kort..

Efter en orolig natt steg vi så upp klockan 6 med fullständiga karnevalsnerver - my God, denna unge är en explosion av känslor!!!

3 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

jotack, vi vet. Vi var där! Jag tänkte just att vi varit med om något karnevalsaktigt förra året. som mest bestod av tårar och andra sammanbrott. Kul att traditioner håller i sig. Det är väl det det blir just då, traditioner.

Anónimo dijo...

Vilken söt liten tjej med benvärmare och allt. Tänk att det är mode igen - som på 80-talet. Kossorna var också söta, vilket gäng!
Helena

Viktoria Löwenthal dijo...

Ja visst är hon snygg, fantastiskt trendig. nu är det bara mamman som behöver en total remake!