28 jun 2007

Men inget om Yeremy


I rättvisans namn lägger jag också upp en bild på 8-åriga Yeremi som försvann cirka två månader innan Madeleine


Av ngn anledning har det stört en massa människor att det har blivit sådan massmedial bevakning av Madeleine och att andra försvunna barn inte fått samma uppmärksamhet, men så kan man väl ändå inte se det?


Allt som görs för att finna såväl Madeleine som Yeremi leder ju säkert till att fler barn hittas, i synnerhet om det är som portugisisk och engelsk polis tror, nämligen att det är en pedofilliga som ligger bakom. Så man kan väl inte klaga på att det blir för MYCKET uppmärksamhet, eller? Det är väl bättre det än glömska. Gå in på FBIs lista över efterlysta, usch usch och åter usch, man behöver inga thrillers efter att ha läst där lite grann.

Usch, jag får ont i magen av det här. Så jäkla obehagligt så det gör ont i en.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Fyfan stackars föräldrar.. inte veta var barnen är, få höra beskyllningar att dom kunde gjort det o det så hade det inte hänt, o höra medias spekulationer om pedofiler o så.. uscha.
Madeleine kidnappningen har fått rätt mycket uppmärksamhet,speciellt i början, men inget om den pojken du nämner.. han har väl inte lika rika föräldrar, därför är det inte lika stort intresse (enligt media)

Viktoria Löwenthal dijo...

ja det är hemskt. Ofattbart och omöjligt att förstå. Ja det man kan se som positivt är att Yeremi glider lite på Madeleines mediabevakning, utan henne hade han nog varit helt glömd vid det här laget (ja inte av hans familj då). Ja stackars föräldrar vad de måste stå ut med, som det inte vore nog med att de skall leva resten av sina liv ångrandes den kvällen. Men vad fan, känner man sig trygg så är det inte ngt underligt de gjorde, tycker jag. Och om det är den allmänna normen, vilket det var här, att alla gjorde det (lämnade barnen och gick ner och satte sig och åt). Jag menar, I Sverige, hur många känner sig inte trygga nog att lämna ungarna själva i trädgården eller på lekplatsen på gatan? Inte kan man banna folk för att man inte tror att det finns en potentiell pedofil i var och varannan man/kvinna. Sicket helvete. Ja ja, nu får vi hålla tummarna.