26 oct 2007

Trott om du vill..





..men tydligen är jag inte helt oemotståndelig. Förutom att en fönstergubbe på the Office sade att jag var Guapisima när jag med min tjocka mage för hundrade gången hoppat över hans verktyg (han har lagt dem i min toalettväg, så dte blir ju några 20-tal hopp om dagen - men scchhhhyyyyy - det förstår ju vem som helst att mina toalettbesök även om de är snabba och väldigt små skurar tar mer än 15 minuter om dagen, och jag använder mina minuter till att hämta frukt och vatten också - sååå: scchhhyyyyyy) TILLBAKA TILL ÄMNET (redan i grundskolan gjorde jag mig berömd bland svensklärare för mina otroligt långa meningar..) så men jo; tydligen får vi ringarna designade som vi vill etc. och gjorda och allt i present av rogges bästa kompis som är guldsmed.


Har ni hört på maken? Ja jag tror det inte förrän jag ser det, dessutom menade han på att han inte har titan så det får bli i vitt guld om det var ok med oss...om det var ok med oss? Fattigråttorna klär sig till fest och tar i natt över kloakerna för rejält firande!!! Tjohhooo!! Jag återkommer med mer om dett atema, i och med att det är Rogge som håller i precis denna biten så vågar jag inte riktigt tro att han har uppfattat allt helt rätt. Men det är ju VÄLDIGT nice om det skulle vara så. Nu måste vi kolla ringstil/kopiera ngn fin vi sett och skicka foton till honom. Wow.


fast efter att jag läst igenom detta inlägg så ser ju jag också att..hm..det är Rogge som är oemotståndelig. Ja ja, tur att det är JAG som gifter mig med honom då!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Härlig att det ordnade sig med ringarna!

Anónimo dijo...

jag röstar pà den nedre ringen med en liten diamant - enkel men ändà sàààà snygg!!!!!

Anónimo dijo...

vi röstar först och främst på nr 4. Men nr 1 ´är också väldigt fin.

Viktoria Löwenthal dijo...

Hmmm...och just nu har jag helt slopat nummer 1 och 3 och är väldigt inne på...nummer 2 fast liiiite omgjord.
Ja ja, vi har tid på oss för de lär ändå inte bli klara till den 9onde.