9 oct 2007

Sorry

Junia sjuk sedan i söndags natt, besök av Helen som kom i söndags natt, datorhaveri hemma samt jäkligt trött: därav dåligt på bloggfronten, både på att skriva och på att kommentera kommentarer. Jag kommer igen senare, I promise. På jobb kan man inte blogga, nya lagar, stränga tider.

Tell you about it later, man baxnar.

För att ni ska ha en liten föraning om hur strikt det skall bli: teamet intill oss har fått uppmaningen att "kontrollera blåsan". Jo visst. Det är tyvärr sant.

4 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

Kan ju vara bra ur träningssynpunkt...att utöka muskelns kapacitet. Amerikanska individer har kanske inte problem med åldersläckage. Vem vet?! Kanske är det dags att börja söka sig ett nytt jobb att komma tillbaka till efter mammaledighet.

Anónimo dijo...

Oj va kul! Tyvärr verkar blåsan vara just ett barns roligast leksak och undehållning därinne, så kul att vara gravid på en sådan arbetsplats. Men det är klart, barn och karriär hör väll inte ihop, eller hur var det de sa?

Anónimo dijo...

Ja visst, det är hårda bud samt ordning och reda på jobbet. För att inte bli helt galen (tills stormen har lagt sig) bör det nog tas med en hel del nypor salt....
Helena

Viktoria Löwenthal dijo...

Ja ni gott folk, ni har alla så rätt, dvs: söka nytt jobb, inte kombinera barn och karriär samt ta det hela med en nypa salt (fast det där nypet, det bör man uppenbarligen göra efter arbetstid).

pjuh