16 oct 2007

Ring som visar sökträffar..


Nu är det så att min dator oftast pratar tyska men vi förstår ju vad han säger i detta fall: Ergebnisse 11 - 20 von ungefähr 38.700 für löwenthal viktoria. (0,06 Sekunden)

38700 träffar på Viktoria Löwenthal... Att sedan ytterst få tillhör mig, ja det får jag väl leva med, det behöver jag ju inte tala om. Ska genast köpa ringen som visar att jag existerar, som bluff eller inte - spelar mindre roll.

Men snälla, vad har vi männsikor för behov egentligen? Jag blir alldeles matt.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hej Viktoria,

Om du vill se hur många google-träffar du har måste du skriva ditt namn inom citattecken, alltså "Viktoria Löwenthal".

Då visar det sig att du har 431 träffar. Om du sedan klickar dig framåt på träffsidorna ser du hur många riktiga träffar som finns på ditt namn. Det blir 29 stycken.

Mvh,
Din hemliga hjälpare

Viktoria Löwenthal dijo...

Men ey! Så du menar nu, ack du hemlige hjälpare (haha, höll på att skriva beundrare av ren gammal vana) att jag inte alls spelar i Paris och Brittneys liga. Bluff eller inte, du har glatt stuckit hål på mina översittartendenser, ellr viljan att spela allan elelr vilket uttryck man nu väljer att använda. Nämen ärligt, jag tror faktiskt att någon som bryr sig så mycket om hur många sökträffar man har på Google och skaffar sig denna ”vanity-ring” är i stånd att skippa citationstecknen...eller?

Rebecca Löwenthal dijo...

På tal om googlande, så kan jag nu meddela att jag hitills hittat 102 Trojaner och en fet mask, som ringlar omkring i mitt system. Den har visst lagt sig bakom någon dörr och krälar omkring i hårddisken. Jag kan ibland tycka att det är fysiskt äckligt med datorvirus. Framför allt maskarna. Vem f-n vill ha det inpå sig? Nåväl, nästa vecka när vi har bättre tid skall allting formateras och installeras på nytt. Så nu får jag snällt stå ut med bombardemang, svart skärmsläckare och minnestjuv. Äckligt helt enkelt!

Viktoria Löwenthal dijo...

vAR GLAD ATT DU INTE HAR MÖRDARSNIGLAR I DATORN...