31 mar 2008

Ja just det!!!





Förra inlägget publicerade jag efter att ha sett följande i Malmö, en tapasrestaurang som heter Barcelona och som stoltserar med en spansk flagga, spansk kock (eller vänta, är han spank? Som betyder???), och goda delika-what??!!

9 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

spanien med litet S och vad är delikastesser, spanka kock (litta kinky)? Jag ser din point om Barcelona, och spansk. men Barcelona ligger fortfarande i landet Spanien. Men håller med för lite bättre touch så hade katalansk flagga varit bättre.

Viktoria Löwenthal dijo...

Visst hade det sett bättre ut (inte bara för att flaggan i sig är snyggare..hehe), vill man kan man ju annars döpa restaurangen till Madrid, så råder det inga tvivel. : )

Viktoria Löwenthal dijo...

och ja, så mycket katalanska tapas finns det väl inte..bröd med tomat?

Viktoria Löwenthal dijo...

Och ja, värre än Spanien med liten bokstav: MALMÖ med liten bokstav!! Pecado!

KARLAVAGNEN dijo...

Jag tror inte maten är god eftersom man får spanka kocken! Kinky! Totalt. Lite Asterix och Obelix känsla fast det var väl druiden som åkte på't i slutet av varje serie-album om mitt vaga minne tjänar mig rätt!

Viktoria Löwenthal dijo...

Eller så är det det som gör det, kocken glad = alla glada!

Druiden? Njae, den gamle stackaren, blev han spankad? Var det inte han som sjöng? Alexander Barden? Och jo, han var säkert nöjd.

KARLAVAGNEN dijo...

Nä jag tror att de bara hängde upp honom i ett träd, eller band fast honom vid ett träd. Onödig fråga: Du har förståss inte varit inne och käkat på detta stället?

Viktoria Löwenthal dijo...

Noops, när jag är i Sverige vill jag ha knaperstekt fläskesvål, torsk med ägg, potatis och skirat smör, isterband med dillstuvad potatis etc etc, inte gammal luddig korv, räkor i vitlök o annat trams!

KARLAVAGNEN dijo...

Jaaa och falukorv med hemmagjord potatismos, och färsk fisk som avnjutes vid någon hamnkrog, salta nyfångade räkor, leverpastejsmörgås med gurka, köttbullar med Björnekulla Lingonchipotle, solvarma färska jordgubbar, nyplockade äpplen, svenskt smågodis... Hemlängtan?! Joo... Ska se om jag kan gå dit och reka lite ialla fall nästa gång, deras stavning är ju inte värre än mina försök till att prata skaaaunska i alla fall!