30 mar 2008

Checkade ut

Jo gott folk, jag vart till slut så trött efter mina härliga dagar i ett regnruskigt och som om inte det vore nog även snästormigt Malmö så jag checkade ut till slut. Får man göra det som bloggare? Måste man meddela? Alltså, jag checkade ut så fullständigt så jag kollade inte ens min mail.
Bloggbränd. Burnt out Blogger. Blogger Byt Bye. Time for Rogge but not for blogge.
Kalla det vad ni vill, trött vart jag.
Idag var jag tvungen att öppna datorn, lovade mig själv att strunta i bloggen tills jag kände mig manad att skriva igen. Håller mitt löfte men glider in på min mail, och vad ser jag där?! Jo, förutom alla oroliga "Vart tog hon vägen"-mail så ligger det ett från Mari med en uppmaning att rösta på min blogg som månadens blogg i Allt om Barn.
Jamen hallå! Jag har skrivit i princip varje dag sedan jag startade bloggen, oftast mer än ett inlägg om dagen, och ENDA gången som jag har en svacka har jag fler läsare än någonsin och alla lär ju undra över denna sega bloggare som inte lyft pennan (nja..) på över en vecka. Dåligt! Kunde ingen ha meddelat MIG???
En dag kvar att rösta så släng er in där nu kära ni:
och rösta på LÖWENTHAL (eller ja, ni får ju göra vad ni vill faktiskt!).
Nu ska här bloggas!!!!
Och stort tack Mari för ditt mail till utvald skara The Office medarbetare - kunde du inte använt Reply to all på ngt mail från Högste Hönset så det nådde ut till alla 30 000 kollegorna??? : )

3 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

Nä, de e la lugnt som vi säger i Götlaborg. Vi hajar läget liksom! Förresten har du manager - presstaleskvinna i Rebecca! (Tack!)

Viktoria Löwenthal dijo...

Haha, ja jag såg det, vi, ligger vi på playan??? Vi hoppar över alla utspridda saker som vi packat upp och inte orkar ta itu med. Nu städar Rogge för fullt medan jag bloggar - JAG GÅR IN I VÄGGEN SNAAAART annars, hotar jag med...

Anónimo dijo...

Oj, vilken otur! Jag som trodde du visste att man kunde rösta på din blogg. Fast jag tyckte nog det var lite konstigt att du inte bloggade - just på grund av det. I övrigt förstod jag dig, själv tycker jag det är skönt att inte kolla emejl och övrigt när jag är på besök i Sverige.
Helena