18 sept 2007

Luftiga inlägg

Layouten är det inte jag som bestämmer.
Jag vet inte vem det är, känner henne/honom inte, men det är ngn med mycket känsla för rymd. Jag vill INTE ha så mkt luft mellan raderna, jag är en komprimerad jävel som gillar saker smått.
Och stilrent.
Men noops, på min blogg ska det, har någon bestämt, vara luftigt och lite spattigt och lite foton liksom utkastade i ingenting.
Sorry.

6 comentarios:

Eva dijo...

Byt template då...

Viktoria Löwenthal dijo...

men det händer inte alltid, det är ngt som styr, för som du ser så funkar det ibland och inte ibland.
har det aldrig hänt dig?

Eva dijo...

Nä, det tror jag inte.

Anónimo dijo...

'Ngt som styr' - tänk att man är omgiven av dessa skugg-figurer som lyssnar på allt, läser varenda rad, hör varenda tanke. Template-gudarna, io samarbete med Luftgudarna! Men inlägget efter var ju komprimerat och fint...!!! Antagligen för att Luftgudarna hört att du pratat om det???

Det är ju bevisat – kolla bara på Biltvättargudarna, i evigt retsamt samarbete med Regngudarna…
/Sara

Anónimo dijo...

Nu var det iofs evigheter sen jag begagnade mig av blogspot, men såvitt jag minns kan man ändra och dona i CSS:en bäst man vill. Å andra sidan är det inte första gången det händer mysko grejer med blogspots bloggar. Fördelen med att ligga på egen domän är naturligtvis kontrollen. Nackdelen är att man måste försöka förstå vad man gör - något jag led av i helgen då jag flyttade mitt virtuella liv till en bättre host. :)

Viktoria Löwenthal dijo...

ja alltså det där med att ha egen domän - det är än så länge klar överkurs. Jag har svårt att få till det så att mina rubriker vid sidan till höger skrivs med annat typsnitt och ngt mindre, ska jag då ge mig på att skaffa egen domän? njae..jag orkar inte försöka förstå vad jag gör, ett klart karaktärsdrag som ibland leder mig framåt och ibland i kringelikrokar.