21 sept 2007

Lantz i P4

Lyssnar på Lantz i, ja var är hon nu? P4? Förstår på deras samtalsämne att hon blivit trackad för att hon är flamsig och tramsig. Jag kommer ihåg när Lantz i P3 började, jag tror jag hade flyttat hit till Spanien ganska nyligen och jag tyckte det var så himla kul att lyssna, det kändes precis så lagom svenskt som jag ville ha, eller ännu mer, som jag behövde (jo, man behöver sin svenskhet när man flyttat utomlands, annars tappar man bort sig i början, det lugnas ner mer och mer med åren).

Sen tappade jag bort henne, hade väl andra lyssnartider eller något. Så nu för ett tag sedan hittade jag henne på P1 och sorry men jag håller med de som är kritiska. Det är inte roligt att sitta och lyssna på ngn som bara flamsar och tramsar och är superintern med de som sitter i studion. Idag är det 26-åriga Tilde Fröling som får sitta och flamsa med, hon lät också hemskt rolig, oj vad de skrattar. Jag kan lätt tappa bort henne igen, faktiskt. Ingen förlust.

Att flamsa är skitkul, verkligen. Men att lyssna på någon ANNAN som flamsar, det blir tyvärr mest bara patetiskt. Tråkigt till och med.

Vart tog det programmet vägen som jag gillade, Doris? Dorris? Vad fan hette det, det som sedan blev Christer (som jag inte tycker är lika roligt men visst, jag har min skånemästare i P4 Radio Malmöhus som förgyller min vardag nu så jag har inte lika höga krav på eftermiddagsradion längre).

2 comentarios:

Eva dijo...

Vad har du för jobb, som man kan lyssna på radio och blogga å så...låter kul, kanske är nåt för mig.;)

Viktoria Löwenthal dijo...

ssssccccchhhhhyyyyyy....
jag jobbar och bloggar väl inte?

Och om jag gör det - betyder det då att jag har:

A) Ett ovanligt spännande och roligt jobb
B) Ett ovanligt tråkigt och ointressant jobb
C) Ett alla kategorier allra värsta tråkigaste jobbet som slår B-option med hästlängder