1 dic 2007

Skriker jag mycket???

Ser nu att jag i de senaste inläggen har haft väldigt stor text, och det har verkligen inte varit min mening. De inlägg som är drabbade har inte skrivits på min vanliga hemdator, och ja, definitivt inte på jobbet, det skulle jag väl aldrig göra. Men jag vet verkligeninte varför det plötsligt blivit så. Ser lite barnsligt ut, eller hur?

Nåväl, nu ska det vara åtgärdat, pallar inte byta textstorelk på alla men de man ser vid en första "check" ska nu vara ok.

Right, nu ska jag städa vidare innan jag fastnar här.

6 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

För oss som vuxit upp med Leonard Cohen, när du städat färdigt, gå in och lyssna på Amanda Jenssens (svenska Idol-2007) alldeles egna version av Hallelujha. Hon är helt enkelt en av de bättre tolkningar av låten någonsin. Vi rös och grät, både Isaac och jag, ikapp med Kishti och gänget. Helt fantastisk att få höra något liknande i denna ganska galna tillställning. Vi ringde t.o.m och röstade. Vicken framtid hon har. Sluta städa och gå in på Youtube!!!

Viktoria Löwenthal dijo...

städa?? är du galen?? tror du jag städar fortfarande??? det är ju över ett dygn sedan!

Rebecca Löwenthal dijo...

Jamen, det verkade som du mest stirrade i taket :-) Har du varit inne på youtube då? Den här tjejen är attan så speciell. Helt sanslöst.

Anónimo dijo...

T o m röstade??!!????

Knut och jag har röstat minst två gånger per omgång sedan vi hörde Amanda sjunga Elvis´ That´s alright, mama. ngn gång i oktober.....

Amanda i våra hjärtan!!!!

Anónimo dijo...

Anonym? Här är jag, Mamma lena!!

Rebecca Löwenthal dijo...

Av princip röstar vi inte, men Cohentolkningen förvandlade våra principer till intet och nu har Amanda fullständigt tagit över våra liv, som aldrig kommer att bli sig lika igen. De där Hallelujhasträngarna nästlar sig in i bakhuvudet och ligger som en behaglig matta.På fredag skall vi rösta minst 15 gånger, för hon bör vinna hela skiten. Vilken stjärna hon är!!!