27 dic 2007

Bebis mår bra

Var hos doktorn idag för allmän check samt koll med bälte (hmm...gör man det i Sverige? Att man ligger med ett bälte och så hör man den lilla galopperande hästen = bebisens hjärta och så fins det en skrivare som skriver ut alla sammandragningar och om bebin rör sig skall man trycka på en knapp) för hur mycket sammandragningar jag har. Inga.
Fått tid för bäckenröntgen den 31 december, har fortfarande, trots 10 år i detta land, svårt att ta den 31 december som en vanlig arbetsdag. Men det ger mig en utmärkt anledning att inte Nyårsfira för mycket, vi har börjat få förfrågningar om att ha middag hemma hos oss (vi brukar samla ihop alla som är lite allmänt antinyårsstress och bara vill äta gott och ha det lojt) men jag tror fan inte jag orkar. Jag har äckligt svullna fötter och händer och det bränner och dunkar i dem. Denna graviditet har INGET gemensamt med den förra, som det känns som att jag gled igenom på ett bananskal.

Annars har vi tagit det lugnt, efter doktorn åkte Junia och morfar Sture och jag och lät morfar investera i en bäddsoffa (eller soffasäng som blatten Viktoria glatt sade) som gör att han kan överleva resten av vistelsen här och som ni som kommer och besöker oss i framtiden definitivt kommer att uppskatta!
.

2 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

Skönt att bebisen tycks ha det bra, även om du är en stånkande, svullen tjockis. Efter 11 timmars språngmarsch i trapporna upp och ner, 5 våningar och ett dödsfall känner jag mig också ganska svullen och indisponibel. Och upphackad sömn, typ en timme först och sedan 3 halvtimmar. Fast jag trivs, det blir många timmar över till gubbar och gubbar (läs, människor och lera).

Anónimo dijo...

skönt att bebisen mår bra :-) svullna fötter (ja svullen överhuvudtaget) är något som helt enkelt jag hade tänkt matcha nyårsklänningen, tyvärr får jag inte plats i den....