2 ene 2008

Jämställda svenskar




Junia har sedan hon föddes fått diverse MFF-attiraljer (napp, mössa, halsduk, vantar, pyjamas etc.). Barca-attiraljer har hon inte EN ENDA. Idag nämnde jag detta faktum för morfar Sture som genast fann bot.
Dinho-fans som vi är (Junia och jag - Rogge har vänt kappan och är nu lika neggo som övriga culés, håller mer på Messi & Co och har glömt detta fenomenala leende som spelade oss till seger i både spanska ligan och champions..surkartar säger jag bara) såg jag till att det var rätt namn och nummer på tröjan innnan de kickar honom och Junia var störtnöjd.

Så spelades det fotboll tills maten var klar.

4 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

Sicken glad Ronaldhino-tjej!

Viktoria Löwenthal dijo...

Ja, innan ringde det men när rogge lyfte så hade människan redan hunnit lägga på så han skojade och pratade som att det var ronaldinho som ringde. junia var alldeles till sig: Mamma Mamma pappa pratar med DINHO!!!!

Rebecca Löwenthal dijo...

Stackars barn. Inte nog med att en av de tre kungarna är Ronaldinho, att det första segertecknet var hans tillika, nu ljuger t.o.m barnpsykologen om hans existens via telefon. Stackars stackars Junia, sicken en världsbild hon kommer att få när hon blir stor nog att förstå att de mest pålitliga inte kan litas på... Som Isaac som trodde att någon var en riktig häxa utan namn, livrädd att hon skulle komma förbi en dag. Kanske är Potter räddningen. Där finns det många häxor och en del är riktigt hyvens.

Viktoria Löwenthal dijo...

Hahaha, fast det finns ju många många fler som ljuger för sina barn om t.ex sånt som Gud...Dinho finns ju i alla fall, här, intill, i Barcelona!!!