15 jun 2008

Vad har människan gjort??



Någon har sedan gårdagen utfört ett digert arbete här i byn. Överallt, men jag menar verkligen ÖVERALLT är det tapetserat med dessa två bilder angående Harald Kober och hans förehavanden.
Thriller-vickan vaknar: Vad har männsikan gjort? Söker lite på honom på google men får inte fram mer än vad man kan förstå utav dessa lappar, att han har vräkt 191 männsikor från sina hem (eller kommer att vräka) samt att han inte har någon skam i kroppen (ja det stod ju inte på google search!). Om det är samme Harald Kober vet jag inte men är det han sitter han som president i styrelsen på ngt företag som heter AL-KO.

Mystiken tätnar. Få se om det är fler spännande lappar uppe i morgon. Ska be Rogge att jag får lämna Junia på dagis så att vi är ute i tid för action!

Kan inte låta bli att gilla det (om han nu verkligen är en skurk förstås!!), påminner mig om när någon satte upp bilder på olika torskar i Malmö.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Han har väl dragit med innestående outbetalda löner och lagt ner "fabriken/företaget" där de 191stackars satarna jobbade, och dragit till karibien och sitter och dricker pinya-coladas kanske???

Anónimo dijo...

Hahaha!
Ta bara med förstoringsglaset så finner du nog svar på väg till dagis, Sherlock!

(om inte vet kanske någon förälder på dagis vad det rör sig om?!)