5 jun 2008

Min tårta är DEFINITIVT godare än din..


Ja jag tror ju definitivt att jag vinner i kategori Familjen Marcer Löwenthals godaste tårta
2008.. Jag gjorde en vanlig sommartårta med rysligt mycket fyllning på var botten, 4 totalt för att vara exakt (till och med spanjackade till den och smorde på lite Nutella men jag vet inte om detvar ngn hit). Sedan skall jag lära mig att inte lita på Chinosarna (kinesaffärer som säljer billigt tjafs och krafs), jag köpte födelsedagsljus där men de var groteskt stora såg jag när jag jämförde dem med några vanliga som jag hade hemma, och sedan var den lilla blomman som medföljde (den där man skall sätta ljusen i) pyttepyttepytteliten så ljusen fick inte plats.. Och sedan föll jag även för ngn liten töntig grej som det stod Happy Birthday i snedstil (mitt amerikanska jag som tittar fram) och den försvann ner i grädden och Rogge märkte den inte ens..
Men tårtan var rätt god. Och födelsedagsgrisen som nu går in i sitt 33 år dvs BORDE ha en liten Jesuskris men eftersom katalanerna buntat ihop allt som har med kristendom att göra med Franco och hans regim så har de inte en susning om ngt som heter Jesus eller lärjungar så det lär han inte ha, jag försökte plantera ett litet ångestfrö men det försvann rakt ner i dyngan.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ser gott ut med tårta! Jag längtar tills imorgon då jag ska få äta tårta! Avslutning i Svenska Skolan nämligen, men tillhörande avslutningstårta! Mmmmmmums!

KARLAVAGNEN dijo...

Jesus och Moises hantverkar-van for om mig härom månaden. Jag blev så paff!!! Snacka om omskolning! Från att sära på hav, till att spackla sprickor i murar som inte ens är klagomuren...

Tårtan ser jättegod ut. Smyger in en diskret påminnelse om att min födelsedag infinner sig i september! :-)

Elin dijo...

Tártan ser väldigt god och artistisk ut. Mitt 33 ár börjar gá mot sitt slut,det var värre att fylla 31 för dá var man verkligen i 30-árs áldern. Min karl är dock lite kristen,men hans föräldrar frán Andalucia,även en släkting som var nunna.Hoppas att han fick en trevlig dag.