11 abr 2008

Uiiii

Musen tar sig friheter! Svårt att skilja vad som är splitter splatter från regn och vad som är knaperiknaperi från en liten mus men nu har vi sprungit på varandra 2 ggr för mycket inom loppet av en timme. Huga. Så glad att jag skall åka imorgon, känner min man allt för väl för att veta vems detta probelm blivit annars (jamen du Viktoria är från landet, du vet hur man handskas med sådant här...!).

2 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

Ååå nej - Rebecka press-sekreterare och manager... Har vi något uttalande om frånvaron? Hur länge den varar? Kommer det en rapport? Vad anser du? Fixar Rogge den lille gnagaren? Eller måste den svenska Valkyrian kallas hem extra tidigt? Tog hon med sig dammsugaren? Spänningen är olidlig!!!

Viktoria Löwenthal dijo...

Haha, svar direkt fr Malaga: Pressekreteraren ligger bredvid mig vid poolen och spelar casino och har det gñtt mest hela dagen!

ingen uppdtareing kommer att folja forran vid hemkomst, vi har det alldeles for skont har, underbart. idag har jag tagit far min till biblioteket dar han fatt bli medlem sa att han kunde kolla sin post, men jag avstar! nu hem o grilla fisk och dricka vin.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm