10 abr 2008

Tröttare kan ingen vara



När man är så trött så livet känns botten, när man ser allt negativt och man inte orkar tänka ens en sekund framåt, då är ett varmt bad och på det en god middag det bästa receptet. Och idag, hör och häpna, hade vi den stora äran att ha den gode fadern hemma redan till eftermiddagen (vid 17), och det skall ni veta att DET HAR ALDRIG HÄNT! Inte sedan jag lärde känna Rogge för ett antal, typ 7 eller något, år sedan!
Han kommer från och med nu ha ledigt en eftermiddag i veckan. Känns nästan högtidligt (jo det är många i Spanien som inte kommer hem före 21, men Rogge kommer aldrig före 22.30 eftersom han ger terapi inte bara till vuxna utan även till barn/ungdomar och detta då så klart sker efter skoltid).
Vi festade till det med hemmagjorda hamburgare som blev suveränt goda och såg hellyxiga ut (det lyxiga inttrycket gavs nog av salladen, sådan där lite vinröd ekbladsformad nötsmakande variant).

6 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

Gött mos som DE säger i Göteborg!

Anónimo dijo...

Va söta ni är!
Helena

Viktoria Löwenthal dijo...

Söta ja, man tackar, det är den där fenomenala oljan i håret som gör det! : )

Elin dijo...

Vad mysigt ni verkar ha det. Och Junia verkar inte klaga över vatten i háret??

silvi dijo...

Que guapas estáis las 3!!!
besito
Silvi(Silvia)

Viktoria Löwenthal dijo...

Elin: Nä nu när vi har den magiska RINGEn när vattnet skall sköljas ut har vi ett helt nytt liv!! Tänk att så lite kan göra så mkt.

Hola Silvi; gracias : ) a ver si nos vemos pronto, intentaré pasar un dia