2 abr 2008

Ingen riktig kvinna

Kom plötsligt att tänka på en gång, jag satt i bilen med min dåvarande pojkvän. Han bad mig om en kleenex varpå jag svarade att nä, någon sådan har jag inte.
Asch Viktoria, du är ingen riktig kvinna.
Så nu vet ni det. En liten bluff, det är vad jag är, blufföder barn genom kejsarsnitt och bluffar mig fram i största allmänhet. Jajamensan.
Nu ska jag hämta storbluffen Junia och gå och ta passfoton till henne.

6 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

Va?! En man som använder Kleenex? Kan inte vara någon riktig karl? :-P

Viktoria Löwenthal dijo...

Haha, nä, fast det var för att torka av ngt på fönstret..tyvärr..fast du har allt rätt ändå, ingen riktig man för en oriktig kvinna.

Anónimo dijo...

Hi, hi..
Var det möjligen en spanjor?
Har också fått konstiga kommentarer när det visar sig att jag inte alltid har kleenex i väskan. " -Men hur kan du INTE ha kleenex i väskan? Det har ju faktiskt ALLA tjejer!"

Sara

Anónimo dijo...

Det var väl inte min pappa som sa det, hoppas jag?

Viktoria Löwenthal dijo...

Haha, jo visst var det en spanjackas, så Angelic: du kan vara lugn! Där gällde det bara att koka ris stup i kvarten, vilken tid det än var på dygnet..annars var man inte en riktig kvinna. Fast egentligen så var nog alla svenskor uträknade för länge sedan då jag kom in i bilden...

Anónimo dijo...

Riset hänger ännu med. Riset är hela hans liv. Han bor nu ihop med en vegetarian med ekologiskt schampoo. Han tycker det förstör hans hår men hon kokar i alla fall ris. Och de ska ha barn om två månader; lär födas upp på ris!