11 abr 2008

Jag drar

Dekadens råder här hemma, eller mer ändekadens kanske ordet ANARKI passar. Ocupas är ett vanligt fenomen här i Spanien, att några flyttar in i ett övergivet hus. Men de brukar sällan flytta in i bebodda hus. Just nu samsas vi med ett stort antal myror, några fetestora äckliga bananflugor (eller hygienflugor som en gammal klasskamrat bestämt hävdade att de hette, yurk), ni som kommer ihåg Willy, den gigantiske flyggräshoppan, vet att även han gästar oss emellanåt. Och det kan vi väl tycka är ok. Men nu har vi fått en mus (eller många som liknar varandra till utseende och karaktär). Och där går gränsen.
Han/hon bor ute på gallerian (typ tvättstuga/grovkök) så än så länge inte här inne men vägen in är kort, bara en tröskel!
Så nu drar jag till Malaga och hoppas på att vår familj under veckan jag är borta reduceras tillbaka till 2 vuxna samt 2 barn!

1 comentario:

KARLAVAGNEN dijo...

Lite vinäger, lite sirap eller annat segt och sött och en droppe diskmedel. Blanda i en skål och ställ där flugorna är. Brukar funka på små sk blom eller fruktflugor.