8 oct 2008

Alkis

När man sover väldigt lite och väldigt splittrat under en lång tid så blir man lite rubbad, personligheten förändras något och allt är lite skevt. Ofta känner jag mig som att jag är småberusad, inte helt koll på läget, får spontana infall som inte är helt genomtänkta, säger saker som är om möjligt inte alls genomtänkta etc. etc.
Ja det var bara det jag ville ha sagt.

3 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

Jag vet! Nyligen sov jag inte mer än tre timmars orolig sömn under 48 timmar och det var intressant sömnbrist gör med omdömet!

Lilla A dijo...

Åh vad jag ler igenkännande när du skriver. Jag lider med dig, och det kanske känns som ett hån om jag skriver att "det blir bättre", men det blir det faktiskt. Håll ut, ta det lugnt, och aannddaasssss!

Viktoria Löwenthal dijo...

Karlavagnen: ja men visst!! Man blir ju inte riktigt funtad! Och en spån tycker de att man skall vara och gå tillbaka till jobbet efter 16 veckor!! Alla borde få prova att tvångsväckas cirka 10 ggr tre dagar på raken bara för tat få ett hum!
När jag var på bröllop i belgien i somras bad jag till gud (eller njae..) att få sitta bredvid ngn som jag känner som VET att jag inte är en hummande lallande felsägande fåne..men det fick jag inte, idel nyisar vart jag än vände blicken...

Lilla A: jo, det är det enda man kan haka upp sig vid, inte alls håigt utan som ett litet liiiitet ljus i mörkret; det blir bättre, det blir bätttre (samt: jag är inte singelmamma i alla fall, emellanåt kan man få avlastning om än inte i den grad jag skulle önska)...