5 ene 2010

Rogges väsentligheter

Sitter och skriver svarsmail till olika au pairer när Rogge flikar in: Skriv att vi hejar på Barca.
Mm. Det skall jag absolut göra.

6 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

Kan vara nog så viktigt. Tänk om det är någon som hejar på vad som helst annat. Sickna konflikter i tillvaron det kan bli..

Viktoria Löwenthal dijo...

Haha, skulle vara en som hejar på madrid då, allt annat är tillåtet och respekterat. fast ingen madrileno skulle väl vara så dum så de bosätter sig med en katalansk familj, eller?

Rebecca Löwenthal dijo...

Men jag trodde ni sökte svenska eller danska aupair-filurer, med grötig dialekt, och då finns det ingen garanti att de inte är madrid-fan. fast det är klart, om de kommer från skåne, så lär zlatan vara favoriten och då är det ju redan givet vilket lag man hejar på.

Anónimo dijo...

Hej Viktoria!

Vi har varit i kontakt under hösten, du tipsade mig om hur jag skulle gå till väga för att hitta jobb som barnflicka. Bla. Skandinaviska klubben. Hur som helst så ser jag nu att ni söker en aupair men jag förstår att platsen redan är tagen. Men jag chansar och är ni nyfikna hör av dig på Lina_Larsson@msn.com


Mvh Lina

KARLAVAGNEN dijo...

Lina - hejar du på Barcelona då? ;-)

Tänk om man varit så där 20 år yngre eller nåt, då hade jag sökt jobbet - Barcelona fan som jag är!

Rebecca Löwenthal dijo...

Hade jag inte varit en överårig sliten moster hade jag också sökt jobbet. Och jag kan heja på nästan vilket lag som helst (hehe) bara för att få ett schysst jobb!