18 ene 2010

Kaoooooos

Nu är Majas rum relativt tömt och klart. Sängen bäddad, väggar tvättade, lampor isatta, gardinen upphängd (låter som att det såg ut som en knarkarkvart innan...riktigt såååå illa var det kanske inte men nästan).
Problemet är att allt det som var därinne....nu är...här ute. I lägenheten. Överallt står det blåa ikea-kassar FULLPROPPADE med bråte i, lådor, sladdar, lampor, skräp och bråte. En dörr lutad mot en vägg, en glasskiva till ett bord lutad mot en annan..
Rogge skulle sätta upp ny gardinstång i vardagsrummet samt skruva ihop en liten Billybokhylla (Nivå: "Very basic for new beginners with the thumb not in the middle of the hand") och som ofta så visade det sig att han inte är så handyman som jag skulle önska. I detta huset finns det bara en handy-woman men om hon har fullt upp så måste man delegera.
Jag gick förbi ibland och harklade mig lite varpå resultatet inte blev sååå förödande men jag harklade mig ju inet konstant så lite halvdant ser det allt ut. Men tro inte att det är fel på Rogge eller hans borrkonst, oh noo, det är fel på väggarna alternativt fel på gardinstångens fästen (för 3 år sedan var det väggarna, nu bytte jag system så nu hävdar han att det är fästena). Inga foton, för då ser han direkt vad jag sladdrar om..

No hay comentarios: