21 ene 2010

Gala 2 år







Succé! Gala ville först inte vakna när vi kom in och sjöng men då jag lockade med: Gala, tårta! Då härde man ett PLOPP av nappen som flög ut och med sömndruckna ögon kom Gala kravlande i full fart.

Presenterna gick hem allihop, i synnerhet griffeltavlan och kastrullsetet. Nu knastrar det härligt under våra fötter av alla olika makaronigryter som lagas.
Och tårtan, den fick Junia göra alldeles själv. Mitt perfektionistjag skrek i panik (inombords) men jag lyckades behärska mig med mantrat: Äh vad fan gör väl det...Äh vad fan gör väl det...Äh vad fan gör väl det...Äh vad fan gör väl det...Äh vad fan gör väl det

2 comentarios:

mormor Lena dijo...

Och när man ser Junias stolta min så förstår man att du faktiskt lyckades till fullo med att hålla inne perfektionistjaget, vilket sannerligen inte är det lättaste, bra jobbat!! Och så här på foto och avstånd ser tårtan fantastisk ut och Gala tyckte säkert att den var supergod!!

Anónimo dijo...

Grattis Gala på 2-årsdagen! Tänk det var två år sedan vi hälsade på där ni låg på ert BB. Fantastiskt att det har ordnat sig med sovandet! kram ifrån Uppsala