21 jul 2008

Somliga har tur







Även om risken är stor att Gala och Junia inte kommer att komma ihåg det när de är äldre så har de faktiskt turen att ha en 97-årig gammelgammel-tieta (mormors moster), vår lilla Bombom. Junia tyckte att Bombom var lite skrämmande (hennes tänder lossnade och hon vägrade att öppna munnen så att Rebecca kunde sätta tillbaka dem, det kan ju skrämma vem som helst!) och gömde sig mest bakom min rygg men Gala fruktade ej!

4 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

Junia ska bara veta att hon i sin krafts dagar faktiskt försökte köra över Isaac med rullstolen. Så en viss respekt för BomBom är på sin plats.

KARLAVAGNEN dijo...

Vackra damer!
Jag tror att Gala hacia el sueco...
Å Gal är inte tjock!

Anónimo dijo...

Där satt den! Blicken! Beviset för faderskapet! Översta bilden på Gala med gammelgammel... Där är hon Rogges dotter! Helt otroligt, en kopia, eller hur?! Inte för att jag tvivlat ;), men det är ändå häftigt att hitta det där exakta draget. Nu har jag ju inte sett sötnosen i verkligheten än (Gala, alltså...) så det kan ju va en kameraslump, men... Vi ses (förhoppningsvis...)!

Viktoria Löwenthal dijo...

KV: Gala är tjock. Till skillnad från för oss andra så drar kameran faktiskt IFRÅN några kilon på gala. det är bara så. ALLA kommenterar hur fet och GO hon är, hon har lååår som inte är av denna världen.