1 jul 2008

100% hemmafru?

Förra veckan beställde jag en ny mobil av Vodafone för poäng som vi pratat ihop. Fick en notifikation att deras vanliga fraktbestämmelser inte gällde då det varit transportörstrejk. Deras vanliga normer, för er som inte vet, är att de säger 10 dagar max och att du, om du har tur och telefonen över huvud finns, får den ngn månad senare än avtalat.
Men, i går morse fick jag ett sms där det lät meddelas att SEUR, transportföretaget de anlitar, skulle leverera telefonen inom 24-48 timmar. Då kan man ju tro att de ringer för att konkretisera lite närmare..
Nähä.
Idag då jag kom hem från doktorn fanns här en lapp om att de varit här men at jag minsann inte var hemma. Hur kan ett så stort transport/leverensföretag som SEUR ha en så dålig hantering av det enda de ägnar sig åt?
Jag menar, 24-48 timmar, kom igen!
För övrigt anser jag att alla Nokia bör förgöras.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

jag hänger med på hela "förgör-nokia" grejen. Varför tillverkas de överhuvudtaget?

KARLAVAGNEN dijo...

så är det. Även i Nederländerna.
Vad gäller transportbolag.

Anónimo dijo...

Vodafone använder den billigaste tariffen som Seur har den har stora svängrum, den som väntar på leverans måste hålla sig hemma. Vi hade ett liknande problem tillslut bad vi att få hämta paketet på deras SEUR kontor istället.
Helena

Selmas o Gretas krypin dijo...

Hej hej! Vi är hemma nu! Ringer sen!
Ja usch...Har också råkat ut för detta ett antal gånger. Diverse transportföretag...Allt från IKEAs, DHL, SEUR...Har bråkat och tyckt att de åtminstone kan åta sig att RINGA en stund innan de tänker dyka upp som gubben i lådan...för vem kan sitta hemma och vänta mellan 09-17?? åtminstone svårt när man jobbar..men de kanske tycker att man ska ta semester? För att sen få höra att de tyvärr inte kunde komma den dagen..utan kommer dagen efter...SUCK!!
Många pussar!