6 jul 2008

Here we go again, oh yes!


Helgens nöje? Jo men visst.

Men nu är vi så professionella så vi behöver inga töntiga plasthuvor, vi väljer bland icapåsarna, "vilken färg vill du ha Junia, gul eller vit?"

8 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

Mycket bra lössbilder! Vi hoppas att just katalanska skolor inte har några löss. Vi har här i Sverige. Så att ni slipper de snart!?

KARLAVAGNEN dijo...

Allt klär dessa skönheter kan jag konstatera och Junia ser så himla hipp ut! Så rätt liksom!

Var det skolorna eller barnkalas som var boven nu?

Anónimo dijo...

Löss IGEN!! Otroligt , jag minns inte att vi behövde gå igenom luskur mer än två gånger när ni var små, boven var en flicka med väldigt vackert lockigt hår i just din klass! Det vore ju bra om ni alla tre är lusfria vid ankomsten till Sverige, vi kan ha luskontroll på Sturup, med annars efterföljande rakning därute med en gång. Jag kan inte tänka mig spanska löss i håret så här på ålderns höst.Även om man på Junias min kan se att man vänjer sig...........

grancanariamamman dijo...

Stackars dig!!! Vi har haft löss så många gånger det senaste året att jag tappat räkningen! Dessutom har jag hemskt nog valt att inte ringa en mamma till en skolkamrat som INTE tar bort dotterns löss ordentligt!!! I am not proud of it... men ärligt, hellre en kompis mindre än löss varje vecka... Hemskt va?! Ändå vänjer man sig ju som uppenbarligen Junia också gjort!

Lilla A dijo...

Instämmer med "karlavagnen", Junia ser så hipp ut! Inte illa med tanke på att det faktiskt är en plastpåse hon har på huvudet...!
Evolutionen borde ha raderat de små rackarna från jordens yta kan tyckas men de verkar överleva
ALLT:(
*Peppar peppar* så har vi klarat oss, men de dyker ju upp i skolorna med jämna mellanrum. *suck* Så det är förmodligen bara en tidsfråga...

Anónimo dijo...

Pa feedjit star det att jag kommer fran Marbella. Kanns valdigt bra, lite lyxigt. Nar jag gar in pa min svagers blogg kommer jag fran Cartama... Da kanner man sig som en lantis....
Tessan

Viktoria Löwenthal dijo...

Tessan: Ja jag kanske är mer fancy än din svåger, därav marbella...dion dator vill typ impa på min : )

granca: ja jag är helt inne på samma linje, jag stirrar i ungarnas hår och alla som ser för krusiga ut för insyn tänker jag "nej er tänker vi INTE leka med!!!"
Karlis och lilla a: vad då junia ser hipp ut??? hennes MAMMA ser hipp ut, vale?!

mamma lena och becka: vi blir gärna avlusade på sturup, har de gaskammare kan ni köra in hela familjen där ett tag. bastu går lika bra, eller ännu bättre.

KARLAVAGNEN dijo...

Junia ser hipp ut, hennes mor mer som att bejakar sin komiska ådra.
Var det ett nog diplomatiskt svar?