3 dic 2009

Skulle du vilja ha in dina barn på denna skolan?




När man flyttar utomlands får man ju i alla fall till en viss del finna sig i landets seder och bruk, i synnerhet om man har barn. Skolans vara eller icke vara är ett ofta diskuterat ämne bland svenskar, vi har ju ofta en tendens att tycka att allt i Sverige är så fantastiskt bra, ja inte bara bra, det enda rätta. För att inte tala om den vedervärdiga svenska sjukvården, hujedamig om vi måste uppsöka vård under våra Sverige-vistelser - hellre springer vi tillbaka till Spanien!!


Men här, och det säger jag så det rungar i kvarteret, här går gränsen. INGA barn skulle behöva gå i en skola med det fruktansvärda namnet:

Jesus Heliga Hjärtas Slavars Skola

Klockrent galet. Och inne i vestibulen tar Jesus själv emot med utsräckta armar (och inte uppspikad på ett kors som man väl hade kunnat tro men det kanske är de små slavarna som skall spikas upp i detta fall).

3 comentarios:

Selmas o Gretas krypin dijo...

Ja URK! Får alltid kalla kårar när jag går förbi detta slavtillhåll... Skulle gärna ta mig in på ett föräldramöte och ställe frågan HUR I HELVETE (med betoning på HELVETE!)kan de välja detta för sina barns bästa?

KARLAVAGNEN dijo...

Hua!

Rebecca Löwenthal dijo...

Men de går i frid, pax vobiscum