1 nov 2008

Whirlpool anyone?

Ja vad kan man inte använda sin blogg till? Jag behöver hjälp med att tyda en liten symbol som just nu har tänts på min tvättmaskin, lagom till att jag tappat bort manualen (då vi hade en vattenläcka).
En liten våg i rött har tänts. Någon som vet vad den vill säga?
(Finns manualer att köpa on line, but it´s not worth it, och jag har kollat på whirlpools hemsida men vår maskin finns inte med där).

9 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

http://www.whirlpool.se/app.cnt/whr/sv_SE/pageid/pgsrvifuhome001

Där kan du få svenska manualer gratis!

KARLAVAGNEN dijo...

Du vad har du för modell på Whirlpoolen?

Viktoria Löwenthal dijo...

AMW7100

KARLAVAGNEN dijo...

GÅ IN På WWW.WHIRLPOOL.ES OCH LADDA ner manualerna gratis. Det gjorde jag, fast de var måttligt användbara. Tar den in vatten? Etc etc. Spänningen är olidlig... Har du rensat filtret?

Anónimo dijo...

Håller med Karlavagnen. Rensa filtret!

Viktoria Löwenthal dijo...

hej, min manual finns inte på deras hemsida, därav problemet.
problem nr 2 är att det inte finns filter att rensa. när jag köpte den menade de på att de nu inte görs med filter vilket jag ifrågasatte men mer finns det inte om det. bla bla bla.

KARLAVAGNEN dijo...

Hmm, jag lyckades ju få upp flera stycken när jag kollade igår. Nåja, skit samma. Hoppas du mår bättre. Finns inte med filter? Skummert. Skulle nästan ta och köra i sex timmar för att kolla in maskinen - sa jag att jag är enveten?

Krya på dig!

KARLAVAGNEN dijo...

ää vad 17. Jag ringde Whirlpool här i Spanien och förklarade att jag har en kompis som... osv... Slutsatsen var oojojojoj, en reparatör måste kolla på maskinen...

Sorrrry... Hon kunde inte säga vad den lilla röda vågen kunde bero på...
Litta för trigger happy är de med att skicka reparatörer. Men det är väl som med bilen. Alla röda ljus som kommer upp på displayen DYRT fel...

Lycka till! Kan vi inte få en bild på pantallan.

Viktoria Löwenthal dijo...

hahhahaaaa!!! jag skrattar IHJÄÄÄÄL MIG!!! du är ju MER än min syster Sara (som för övrigt lyser med sin frånvaro på dnena blogg), fantastiskt.

ja jag kan då meddela att nu när vi diskuterat så mycket så har den lilla röda vågen under tiden helt sympatiskt släckts! hmmm...

jag lovar att tänds den igen(vilket den säkert gör) så skall jag fota.

en reparatör sa de? det var som fan.