8 sept 2008

Tvåbarnschock-ock-ock-ock-ock

Kan inte säga det bättre än så.
Sverigeanalyser? Bättre vs sämre? Trafik?
Njae...ge mig snarare en överlevnadsstrategi, annars lär det inte bli vare sig analyser eller annat.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Det är bara att se tiden an. Det blir bättre när de fyllt 4(båda två).
Men det är hyfsat jobbigt under tiden.../Annette

Anónimo dijo...

oj,har lillan bòrjat krypa eller har hon bòrjat ta fòr mycket plats sà syrran àr svartis.Ràddningen fòr mig hette lekskola...ett par timmars lugn mitt pà dagen.

KARLAVAGNEN dijo...

Kalla in mormor Lena som inte gillar att städa och hellre dricker vin med dig. Finns det inte höst-kollo för de små liven, som man kan skicka bort dem på?

Vad exakt är problemet? Undrar den barnlösa singeln.

Selmas o Gretas krypin dijo...

Hej hej! Nu är vi som sagt tillbaka på hemmaplan...och jag tror jag har en liten föraning om vad du menar...NÄR och HUR ska man hinna något överhuvudtaget?? Ja, som INTE är barn-relaterat menar jag...Väskor som ska packas upp efter semestern, tvätt som skulle vilja bli ren...man hinner knappt ställa lunchen på bordet så är det dags att ta itu med middagen..PUH!!! VEM sa att det INTE är som att jobba att vara hemma med barnen??? Rena rama semestern att jobba 9-17 på något kontor någonstans ju...

Viktoria Löwenthal dijo...

Tack alla förstående kommentarer! Lillan krypspringer, reser sig, lägenheten är INTE barnsäkrad ALLS, hon applåderar jag skriker i fasa! Mormor lena kom hit och vi drack mest bara vin hela tiden, inte en väska uppackad.

Skola samt dagis börjar på måndag (får man det? lämna en 8 månaders på dagis?? jag har ÅNGEST och vaknar med FASA varje natt. fast det är ju bara två timmar tystar jag mitt samvete, och det är en absolut nödvändig lösning, etc etc, mer om det i ett eget ångestinlägg).

KARLAVAGNEN dijo...

Självklart får man det och man bör nog få lämna dem ifrån sig i två timmar varje dag. I NL kan man pyttsa in sina avkommor från och med tre månader...