26 sept 2008

Mer Tate, the translator

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hej!
Har tittat runt och läst en del här på din blogg. Tycker det är intressant att läsa om människor som har gjort det jag vill göra, lämna Sverige :-)
Ska ned till Barcelona nu den 16 oktober, första gången som jag besöker den staden. Har lite undringar över hur orolig jag behöver vara för att bli rånad? Har läst en del om Barcelona och överallt varnas man för rånrisken och för ficktjuvar. Jag kommer att fota en hel del under mina dagar där och vill ju inte bli rånad på min kamera. Har köpt en tunn magväska som jag ska ha under kläderna...

En annan sak jag undrar över är vädret, hur brukar det vara i mitten på oktober?

Hoppas du har lust att svara på mina frågor!
Mvh
Annelie

Elin dijo...

Hördie gördie!
Har sett den tidigare men skrattar lika mycket varje gáng :)

Viktoria Löwenthal dijo...

Hej Annelie och välkomen hit i ett UNDERBART oktober.Jag rekommenderar alltid alla att komma denna tid på året då vi fortfarande kan vara på playan (jo men visst kan det vara dåligt väder också men över lag är det sol och LAGOM varmt) och solen skiner och det är så himla urskönt. vårvädret är mycket mer oberäkneligt. T-shirt dagtid, kofta eller kavaj på kvällen.
Rånrisk ja, jo men den är rätt hög om man inte är uppmärksam, pratar annat språk, skiljer sig från mängden genom att vara blond eller "utlännigt klädd". Men om du inte lägger väskan vid sidan av bordet när du äter och ALDRIG lägger ngt av värde på bordet utan alltid har det tätt inpå dig så kan du vara lugn, det finns så många som ståtar med vad de har så de är lättare och snabbare byten.

Hör av dig senare och berätta vad du tyckte, eller om du har fler frågor.

Ha en trevlig resa!

Elin: ja visst är hon fantastisk, fattar inte varför hon inte är mer känd än vad hon är.