19 nov 2009

Not really..

I morse var jag på Baby shower. Inte riktigt min stil. Lätt långt ifrån min stil- Tänker på filmen Junebug och känner mig längre ifrån samförstånd med förespråkare för baby shower än någonsin.

Annars är jag mest trött men har all anledning. Vår familj är inte kaos. Det är far beyond. Inte alltid vare sig roligt eller särskilt balanserat. Så ja, jag är trött och ser fram emot att i alla fall vissa saker skall börja falla på plats. Och det är inte meningen att tala i tungor men när jag har ork kommer väl förklaringar. Eller så får det hamna i någon av de hemliga bloggarna (Vi män som skulle vilja avliva våra gamla tradiga fruar som vore de hundar.com, Vi som inte vet hur man behandlar de nära och kära utan hellre satsar på första bästa.com, Mig slipper du aldrig - vi som känner med Fanny och Alexander.com).

2 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

Du är la för goooo...

Viktoria Löwenthal dijo...

joru, med lite smör på så..fast ingen av de andra bloggarna handlar om rogge, bara så ingen spekulativ jäkel tror det. han städar så bra för tillfället och verkar så snäll så junia till och med tog upp ämnet pepparkakshus idag. vågar vi?