17 feb 2009

Mina jag

Gjorde ett personlighetstest efter att läst om det på Dinas blogg. Jag tror att de som känner mig väl kan se lite av vad detta test tagit fatsa på, de som känner mig lite grann skulle tycka att testet var helgalet och de som bara träffat mig någon gång skulle antingen hålla med helt eller inte hålla med alls, beroende på vilken Viktoria som var ute och svängde sina lurviga just den dagen då de lärde känna mig. Testresultatet löd:
viktorias personlighetstyp:
Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.
Karriärer som skulle kunna passa viktoria:
Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.
Maskiningenjör? Njae..och kanske inte heller stålarbetare (räknas det om man haft en pojkvän som var svetsare?).
Testet finns att finna på: http://se.41q.com/ (finns på flera olika språk)


No hay comentarios: