26 dic 2008

Vårt fina pepparkakshus

Och om ni efter detta fattat tycke för Rogge och tycker att han är en SÅ FIN KILLE så skall jag genast påminna er om hans mörkare sidor.

This is what we found one dark December morning:



Och ni skall veta att det ser bra mycket bättre ut på foto än vad det gjorde i verkligheten. Ni ser inte hur urgröpt det var i vart litet nonstophål.

5 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

M&M chokladlinser skulle man kunna lappa med...

Anónimo dijo...

Älskade Famiglia Vittoria, först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen - man hinner ju inte kommentera allt som man skulle vilja; hoppas att Rogge nu avnjuter sin jättepåse Nonstop. Fina bilder och vi längtar MYCKET efter er!!!!!Puss. Mormor Lena.

KARLAVAGNEN dijo...

Mormor - påsen var nog inte så jätte-stor och i vilket fall - så är den säkert konfiskerad av Viktoria och tas inte fram förrän Rogge fyller år. Eller har jag fel?

Anónimo dijo...

Alltså, Viktoria, fattar inte... VAD är grejen med att farsan blir spontant sugen o käkar lite på huset?? NÄR blev du så petimätrig o konventionell?? Fast duschdialogen var härligt målande, om man säger så... :D Puss, puss från Rogges fanklubb.

Rebecca Löwenthal dijo...

Press-sekreteraren önskar alla ett Gott Nytt År och hoppas att det nya året skall inbringa många glada stunder och att Galitor sover som de skall och att Junitor dansar som de skall, så att vi får se dig oftare på bloggen. Om du har någon arm kvar då vill säga.
Stor kram till Rogge och flickorna och till alla som vi känner igen per kommentatorer. Karlavagnen! kaffe i sommar?! Absolut
Nu går jag och jobbar, för någon måste ju göra det också och ta hand om alla gamla och sjuka, som dessutom inte gillar raketer.