21 ene 2009

Så har det gått ett år








Gala fyller idag ett år. Hon är väldigt söt och blir säkert trevligare med åren. Just nu är hon en skräck. När Junia var liten och vi träffade barnlösa vänner så kom nästan alltid ett: "Ja alltså man blir ju lite sugen...det verkar ju inte så svårt det där att ha barn...". Junia kunde man ha med överallt, hon var i princip alltid glad, hon sov inte jättemycket vissa perioder men var å andra sidan alltid ett stort leende så det kunde man ta.

Gala. Gala ja. Gala är en sådan som barnkära vänner som är "in the middle of the process" plötsligt ser lite tveksamma ut. "Ja man har ju det väldigt bra som man har det, det skall man ju inte glömma..alla kanske inte vill eller bör ha barn, sådär per automatik ni vet...".

Men som sagt, hon är väldigt söt.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Grattis söta Galapå ett-års dagen, vilken fin häst du har fått. Och tårtan - den ser väldigt god ut, det är kanske mamma som har gjort den........

KARLAVAGNEN dijo...

Grattis lilla Gala!

Så det blir inte en tredje baby då nää...

Anónimo dijo...

Grattis Gala på ett-årsdagen. Så då var det ett helt år sen vi var på sjukhuset och hälsade på. Ja jag säger då det, va tiden går.
Kram
Helena

Anónimo dijo...

Mina kommentarer kommer ju inte in från min dator. Anywho, ville bara säga att jag tänker på världens sötaste guddbarn och hennes halvgulliga föräldrar.

Pussar o kramar

Anónimo dijo...

Stort Grattis på 1-årsdagen Gala!
önskar Beda, David, Ellen, William & Elsa i efterskott!