10 may 2009

Lappland på Camp Nou




Sedan i torsdags har rogge dedikerat ALL ledig och en hel del oledig tid till att fixa biljetter till matchen på camp nou som spelas nu (barca vs villareal). Mycket svett, inga tårar men många turer till servicaixa som ena sekunden säger att det finns 17 lediga platser och nästa finns det 0. Men nu är de på plats, rogge som sitter på bättre plats än någonsin då någon med VIP-plats ville sitta tillsammans med någon annan i pöbeln och bytte med rogge och Ove från Lappland som tagit plats som doktor Gonzalez från Mejico, hehe (för detta tillfälle vänlit utlånat årskort för er oinvigda som inte förstår vad jag snackar om).


90 000 på plats då det inte är vilken dag som helst, eftersom Mdrid förlorade igår vinner Barca idag hela ligan om de vinner och då är det FEST!!! Då kommer rambla invaderas och den stackars fontänen ligger återigen risigt till.
Visca Barca, visca Catalunya!!! Fan vad skönt det är att bo i den tad som har världens bästa fotbollslag! Tänk om man hade bott i..öh...typ Malmö...vilken skillnad.

2 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

HURRRAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Viktoria Löwenthal dijo...

Hipp Hipp!! Vad GÖR du som verkar så trevlig i Madrid EGENTLIGEN??!!