26 may 2009

Jag behöver hjälp

Någon som vet någon som är attans bra på att skriva på spanska? Helst boende i Barcelona med omnejd.
Helst studerande på någon linguistisk fakultet och som har lust att tjäna lite extra (alltså ingen språk agency som tar 45 euro i timmen).
Människan skall ha bra language skills, vara lyhörd och intelligent och ha tid typ NU.

Någon out there?

5 comentarios:

Hannah dijo...

Sorry, jag känner bara en tjej i Sevilla! Lite långt ifrån Barcelona...

Viktoria Löwenthal dijo...

Men stämmer bruden in på beskrivningen i övrigt?

Hannah dijo...

Hon är faktiskt en fransyska som pluggar spanska på ett universitet i Sevilla för andra året. Såvitt jag vet är hon väldigt duktig på spanska, men jag kan ju inte svära på att hon skriver jättebra eftersom jag själv inte är så bra på spanska! Hur som helst är hon väldigt ambitiös och duktig i skolan och hon skulle aldrig göra något halvdant. Med andra ord skulle hon nog låta en "native speaker" proofa innan hon anser sig vara färdig eller om hon känner sig osäker. Om hon inte kan/vill så kanske hon känner någon annan som kan göra det (de pluggar ju alla spanska och skriver akademiska uppsatser hela tiden). Ska jag höra efter?

Hannah dijo...

Hej igen!

Nu har jag faktiskt frågat Marine, vad du än bestämmer dig för att göra! Hon verkade väldigt intresserad, så om du vill skulle du ju kunna få hennes e-mail eller telefonnummer eller något och så kanske du kan få se något hon har skrivit eller så. Om du vill, såklart! Just tell me! :)

Monica dijo...

Ska de kunna svenska ocksâ? Jag har kontakter pâ hög nivâ pâ pompeu fabras lingvistikfakultet.
/Monica