1 abr 2010

Idag






Idag hade vi den äran att ha våra två bonusbarn här. Jag trodde, eftersom jag är dum i huvudet, att jag skulle kunna jobba också, så att jag skulle kunna ha lite ledigt i påsk.
Jo det trodde jag. Och hela dagen höll frustrationen i sig, eftersom jag inte insåg, förrän klockan 16 typ, att det inte skulel bli något jobbande för min del.
Det hade varit bättre för alla om jag insett detta lite tidigare och istället helhjärtat ägnat mig åt barnen. Nu var jag bara en sur mamma som dessutom blev ännu surare vartefter dagen led pga interna familjeangelägenheter. (Nu måste jag säga att jag har bott utomlands så länge så ordet angelägenhet låter lite...udda?! Ange lägenhet. Hur kunde dessa två ord, sammansatta, bli angelägenhet?).
Men jag tror faktsikt att det var Gala och Greta som fick in mig på fel spår. De var så ovanligt såta så att jag..ja ni vet..trodde att det skulle bli en lugn dag...

2 comentarios:

Rebecca Löwenthal dijo...

4 barn och tro att man skall jobba, ja, då är man nog lite dum i huvudet. När de har fyllt 10 kanske..

Selmas o Gretas krypin dijo...

Ja du Vik, jag lärde mig snabbt av ditt "misstag", och glömde ALLT vad jag eventuellt skulle velat/behövt gjort i lördags och ägnade mig helhjärtat åt de 4...och ändå var jag rätt slut när jag efter lek, middag, tvätt, pyjamas...lyckats få dem i säng alla 4! Puh! INGA FLER barn för mig - TACK! 2 räcker så bra så!