12 abr 2010

Hurra, jag drunknar i jobb!

Korrekturläsning samt böcker så det står härliga till. Idag har jag varit runt på olika förlag för olika uppdrag, så underbart. Och Mare Meva kör sitt race nu, kurserna rullar på, ibland mer folk, ibland mindre, men det går absolut åt rätt håll.

Tack Stieg Larsson för att du satte Sverige på kartan, nu vill alla läsa svenskt!

4 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

Härligt! Jag tipsade min kompis om dig och att du är doula. Hon har en kompis som pluggar till doula i Madrid. Doula hem och doula mo!!!

Rebecca Löwenthal dijo...

De säger att drunkningsdöden är den vackraste av dödar, fast det skulle väl ha sagts av de som dött och de har väl inte så mycket att säga när det väl kommer till kritan. Ok ok, nära-döden-folket, jag vet. Är det samma som att drunkna under ett hav av böcker?

Viktoria Löwenthal dijo...

tackar, tipsa på bara!

reb; nej, jag tror INTE det är detsamma, det här är lite mer stressfullt, och det här med dead line har en helt annan betydelse..

Rebecca Löwenthal dijo...

Fast det kanske är som att drunkna i ett stormigt hav, med isbjörnar. Ganska stressigt, jävligt kallt och med horisonten i blickfånget, där det kommer fem isbrytare, som kanske kan rädda en om inte björnarna ätit upp en först. Deadline... Solklart