4 ago 2008

Askungen!! AAASKUUUNGEN!!!!





Hela dan får vi arbeta vi får jobba vi får streta putsa tvätta diska damma etc etc.

Familjen Adams. My family.

4 comentarios:

KARLAVAGNEN dijo...

Ett uttalande från manager Rebecca tack! Detta är allvarligt och UN's mänskliga rättigheter till slappande semestrar ifrågasätts kraftigt av detta statement från okänd familje-överhuvud.

Viktoria Löwenthal dijo...

Haha, rättigheten att vara barn också, då dessa lappar kom till (fast då från annat familjeöverhuvud) redan då jag var 7. Fast vi fick 6 vinflaskor också, av bästa kvalität. Det är väl åldern (min) som tar ut sin rätt. Fast flaskorna var egentligen inte till mig men jag avnjöt dem.

Rebecca Löwenthal dijo...

Jag kan lugnt säga att krattningen tog Junia och jag hand om. Mufflarna på gårdsplanen likaså. Och det där med städning hela tiden, tja, efter att ha konstaterat att den där städhjälpen som lappskribenten hyrt in, inte gjort något för dammråttorna eller annat kul som kröp omkring längs väggarna, så ägnade vi oss mest åt att bada, grilla och dricka av det goda vinet. Så semestern blev precis det den skulle bli, arbetslös.

Anónimo dijo...

Jag säger som alla andra i liknande delikata ärenden: jag har inga kommentarer; jag kan tyvärr inte uttala mig. Håller dock med Rebecca, den städning som enligt utsago skulle ha genomförts var usel, Gala fick döda flugor i håret när hon liggandes på golvet på verandan lyfte på gardinen.