7 sept 2009

Farligt

Skolor och dagis ligger i startgroparna, eller snarare, ett gäng galna och hysteriska mammor och papporna ligger i startgroparna och kommer kasta sig framåt och iväg så fort startpistolens glada BANG hörs. Vi har varit skollediga sedan rut den 22 juni - de är LÅÅÅÅNG tid.
Fast fram tills nu har det bara (ok, lätt överdrift men ändå) varit roligt och skönt men på hösten är det lite som nyårsafton för mig, jg är efter en hel sommar i Sverige full av bra idéer, jag skall nu ÄNTLIGEN ta itu med vårt katastrofalt oinredda hem, fixa alla de där bra snygga lösningarna som andas feng shui nått så in i norden, slänga ut allt gammalt oanvänt, köpa nytt (för vilka penar undrar jag i och för sig men fylld av höstinspiration plockar jag fram mitt nu väldigt nötta IKEA kreditkort som tyvärr flåsar utmattat att Viktoria DET GÅÅÅR INTE) och JA ikeakatalogen har kommit och VAD FAAAAAAAN är det för hysteriska ungar som flänger omkring här hemma??!! Hallå, kan någon ansvarig TA HAND OM DEM NU!!??
Fast i frustrationen. Går till parken och träffar typ en miljon likasinnade. Aldrig har jag sett så många personer på gränsen till nervsammanbrott.
Pratar med vännen Maria i telefon och hör att jag säger att: "Ja nä alltså det är ju ingen idéeee att försöka få något gjort för med ungarna hemma så blir man ju bara gaaalen så nä, bättre att inse att man får börja sitt vuxenliv nästa vecka i stället bla bla tjat tjat."
MEN DET ÄR INTE SANT!!! Jag försöker hela tiden!! Min stackars bärbara släpas fram och tillbaka, in och ut. Jag VILL SURFA, uppdatera min blogg, kolla tradera efter ball inredning (för 0 kronor inklusive frakt), strukturera mitt företag, lansera Mare Meva. Jag lyssnar inte på någon och får ingenting gjort. Någon skriker konstant MAAAAAMMA och en annan pustar "äigua" och ger mi olika glas som skall fyllas - inte med vatten dock utan aigua är då endast Galas samlingsnamn på all dryck och hon är ite den som INTE vet vad hon vill utan säger hon äigua ja då MENAR hon äigua...som i te, kaffe, vatten, juice, mjölk etc. Och korrigerar man då henne och säger, efte att vattenglaset flugit all världens väg, att jaha, du ville ha kaffe, ja då ser hon sååå nöjd ut och upprepar thäffe i en utandning...
Förstrött ger jag mig på att samla upp Barbiebråtet för hundrade gången i stället för att inse att LOPPET ÄR KÖRT.
la lalala la alllallaaaaa tra la laaaaa (Bäckomberga next?)

No hay comentarios: